Inbouwstation

Is uw auto nog niet voorzien van Xenonverlichting, maar u weet niet waar u het moet laten doen? Bij ons bent u op het juiste adres! Dankzij onze eigen gespecialiseerde inbouwstation hoeft u niet verder te zoeken naar een ander. Wij hebben ondertussen al zeer veel ervaring met allerlei verschillende merken auto's en verschillende types koplampen. Van oldtimers tot de nieuwste auto's vers van de dealers, de eigenaren gaan altijd tevreden weg bij ons. Eigenaren van de meest moeilijkste auto's zijn vaak al op vele verschillende adressen in Nederland geweest en gingen pas tevreden weg na een bezoekje aan Sky-Xenon.

Het inbouwen van Xenon-verlichting duurt gemiddeld ongeveer 50 minuten en kost voor een standaard Xenon-kit maar 50 euro! Voor dit bedrag wordt alles netjes ingebouwd en worden de ballasten zorgvuldig weggewerkt.

Wij werken ook met een koplamp afstel-apparaat om het lichtbeeld van uw auto te controleren.

Wij gaan altijd zorgvuldig te werk en zorgen er altijd voor dat uw koplamp onbeschadigd blijft. Als u uw Xenon kit bij ons laat inbouwen zult u ook minder risico lopen en heeft u garantie van minstens 1 jaar!

Ons werkplaats is gevestigd in Rotterdam-West. U kunt bij ons terecht voor allerlei auto-elektronische producten. Wij doen zowel verkoop als inbouw. Bij ons kunt u vertrouwen op deskundig advies! Aarzel niet en bel ons voor meer info/afspraak voor uw auto(010-4780128)

 

© www.Sky-Xenon.nl 2009