Ik wil meer informatie over:

Wat is Xenon-verlichting?
Waarschijnlijk heeft u er al eens van gehoord, Xenon-Verlichting, bij deRDW kent men het beter als gasontladingslichtbronnen. Het aantal auto's met Xenon-verlichting wordt met de dag meer. De Xenon-lampen werken op de gas Xenon en geven tot 3 keer meer licht dan gewone halogeen lampen. Xenon-verlichting past in elk type auto en motoren doordat deze in allerlei verschillende fittingen wordt geproduceerd. Men kan bij Xenon-verlichting ook kiezen tussen verschillende kleursterktes.

Tegenwoordig ziet men de Xenon-verlichting ook steeds meer verschijnen op de Nederlandse wegen. Dat steeds meer mensen overstappen op Xenon-verlichting heeft verschillende redenen...

Waarom Xenon-verlichting?
De reden om Xenon-verlichting aan te schaffen kunnen uiteenlopen. De een wilt zich veiliger voelen onderweg en de ander wilt dat zijn/haar auto of motor een mooiere uitstraling krijgt. Wat uw redenen ook zijn, bij de aanschaf van Xenon-verlichting zult u niet teleurgesteld zijn. Hieronder enkele voordelen van Xenonverlichting op een rij:

* Veel sneller opmerken van niet verlichte obstakels, verkeersborden, wegmarkeringen, op-en afritten,
zijwegen en etc.
* Eerder gezien worden door andere weggebruikers
* Uw verkeersveiligheid wordt enorm verbeterd
* Het minder snel vermoeid raken bij het rijden in het donker.
* Het minder vervangen van de lampen, xenonlampen gaan namelijk langer mee
* Xenonverlichting geeft een meerwaarde en een zeer luxe uitstraling aan uw auto.
* Minder stroomverbruik (halogeen 55W, Xenon is 35W)
* Eenvoudig te monteren
* Past op elke auto, motor en truck

Wat is Bi-Xenon?
Bi-Xenon, ook wel dual beam Xenon genoemd; is een Xenon lamp die zowel de dimlicht als grootlicht bevat. Dit type lamp heeft dus 2 lampen in 1. Bij Bi-Xenon is het grootlicht ook Xenon verlichting. Bi-Xenon wordt enkel geproduceerd voor de fitting H4. In dit type fitting kan een Bi-Xenon lamp geplaatst worden. Voor andere fittingen bestaat er dus geen Bi-Xenon.

Is het mogelijk om Xenon in mijn motor te bouwen?
Ja, het is mogelijk om Xenon-verlichting in uw motor te bouwen. Wij hebben ondertussen al zeer veel ervaring met verschillende motor types en merken dus het door ons laten inbouwen van uw setje is ook mogelijk! Kijk voor meer "Informatie" op de motor pagina van deze website.

Is Xenon verlichting legaal?
Ja, Xenon verlichting is volgens de Nederlandse wetgeving legaal. Kijk voor meer informatie op de "Wetgeving" pagina van deze website.

Welke kleuren kan ik kiezen?
Wij leveren de volgende Xenon kleuren: 4300K, 6000K, 8000K, 10000K, 12000K. Kijk voor meer informatie op de "Kleursterktes" pagina van deze website.

Welk type fitting heb ik nodig?
Weet u niet zeker welke fitting u nodig heeft? Kijk dan op deze link.

Krijg ik garantie op mijn Xenon kit?
Ja, onze Xenon sets hebben minstens 1 jaar garantie. Kijk voor meer informatie op de "Prijzen" pagina van deze website.

Bouwen jullie ook Xenon verlichting in?
Ja, wij hebben een inbouwstation gevestigd te Rotterdam. Hier bouwen wij dagelijks Xenon verlichting in verschillende type/merken auto's en motoren. Wij beschikken over een team professionele inbouwers die altijd zorgvuldig te werk gaan. Kijk voor meer informatie op de "Inbouw" pagina van deze website.

Hoeveel kost het inbouwen van Xenon?
De kosten van het inbouwen is afhankelijk van uw type auto. Voor normale Xenon kits is het inbouwen vanaf € 50,- Voor Bi-Xenon is dit € 70,- Kijk voor meer informatie op de "Prijzen" pagina van deze website.

Ik heb zelf een Xenon set, kan ik die ook bij jullie laten inbouwen? En hoeveel kost dit?
Ja, dit is mogelijk. Als u zelf een Xenonkit mee neemt dan kunt u deze bij ons laten inbouwen vanaf € 70,-
Kijk voor meer informatie op de "Prijzen" pagina van deze website.

Hoelang duurt het inbouwen?
Dit hangt af van welk type auto het is. Sommige auto's duren vanzelfsprekend langer dan andere auto's. Gemiddeld duurt het ongeveer 50 minuten. Kijk voor meer informatie op de "Inbouw" pagina van deze website.

Kan ik het beste een afspraak maken?
Het is aan te raden een afspraak te maken om lange wachttijden te voorkomen. U kunt zowel via email (info@sky-cars.nl) als telefonisch (010 - 4780128) een afspraak maken. Kijk voor meer informatie op de "Contact" pagina van deze website.

Kan ik wachten terwijl jullie het inbouwen?
Wij zijn gevestigd achter de grote winkelstraat Schiedamseweg. Hier kunt u eventueel een eettent bezoeken of wat boodschappen doen bij een supermarkt. Maar het is ook mogelijk om bij ons binnen te blijven wachten.

Wat voor een bedrijf zijn jullie?
Sky-Xenon is een onderdeel van Sky-Cars. Wij zijn een professioneel inbouwstation met jarenlange ervaring dat producten aan zowel consumenten als aan dealers verkoopt. Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van achteraf Xenon-verlichting. Tevens leveren/bouwen wij dagelijks allerlei soorten auto-elektronica en styling producten. Te denken aan Audio, Alarmsystemen, Parkeersensoren, Xenon verlichting, Interieur verlichting, LED verlichting, Koplamp units, etc. Meer informatie op Sky-Cars.nl

Adresgegevens Sky-Xenon

Noordschans 14B
3026VX Rotterdam
Nederland

Tel.: +31(0)10- 4780128
Mob.: +31(06-41436619

Info@Sky-Xenon.nl

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

09.30 tot 18.00 uur
09.30 tot 18.00 uur
09.30 tot 18.00 uur
09.30 tot 18.00 uur
09.30 tot 18.00 uur
09.30 tot 18.00 uur
Gesloten

Bestellen via internet
Het is ook mogelijk om producten via onze webshop te bestellen. Bekijk ons assortiment op Sky-Cars.nl

 

© www.Sky-Xenon.nl 2009